Om mig

niloka foto er et lille fotostudie i Århus. Studiet har hidtil flyttet lidt rundt, men har nu fået fast bo i Fåborggade i Århus centrum. Studiet er grundlagt af mig, Nicoline, som har stor passion for det gode fotografi. Jeg tilbyder mindeværdige oplevelser, fotografiske minder for livet, og en god historie at fortælle. Jeg tager billeder af hele familien. Fra de ligger inde i maven og derefter alle store begivenheder resten af deres liv. 

 

 

Jeg har en baggrund inden for grafisk design, og har i hele mit liv været meget kreativ. For godt 3 år siden, startede jeg med den fotografiske del, og blev helt vild med den. Jeg elsker at møde nye mennesker og ikke mindst være en del af deres opvækst. Det bedste for mig er at få lov til at skabe minder for familier i de mest betydningsfulde øjeblikke. Der sker mange store begivenheder i alles liv, og dage som man gerne vil mindes og kunne kigge tilbage på. Via min erfaring og jeres behov, kan vi i samarbejde skab disse minder. 

Jeg glæder mig til at møde jer! 

Læs mere
omomomom

1.

1.

Planlægning

Planlægning er et vigtig faktor for tryghed, oplevelse og ikke mindst forventninger. Jeg gør altid meget ud af at kunden er sikker på hvor, hvornår og hvad der skal forgå på et fotoshoot. Hvis man er i tvivl om noget, så tvivl ikke med at spørge en ekstra gang. 

2.

2.

Kommunikation

God kontakt og god kommunikation er essientielt for at jeg kan lære jer at kende. Det giver mig mulighed for at lave billeder, der passer til netop jer. Fortæl endelig, hvad i ønsker og hvilke ideer i har, det kommer der altid det bedste resultat ud af. 

3.

3.

Nye oplevelser

Hvor tit får man lov til at komme i et rigtig fototstudie? Jeg tilbyder en hyggelig og mindeværdig oplevelse, som ikke sker særlig tit. Det er noget i kan huske tilbage på, og fortælle om til jeres venner og familie. 

4.

4.

Minder

Vokser børnene hurtigt op? Hvordan var mor og fars reaktion på sangen til sølvbryllupet? Der sker mange mindeværdige ting i livet. Jeg er her for at fange disse øjeblikke på billeder, så i kan kigge tilbage på lykkelige stunder.