Om mig

niloka foto er et lille fotostudie i Århus. Studiet har hidtil flyttet lidt rundt, men har nu fået fast bo i Fåborggade i Århus centrum. Studiet er grundlagt af mig, Nicoline, som har stor passion for det gode fotografi. Jeg tilbyder mindeværdige oplevelser, fotografiske minder for livet, og en god historie at fortælle. Jeg tager billeder af hele familien. Fra de ligger inde i maven og derefter alle store begivenheder resten af deres liv. 

 

 

Jeg har en baggrund inden for grafisk design, og har i hele mit liv været meget kreativ. For godt 3 år siden, startede jeg med den fotografiske del, og blev helt vild med den. Jeg elsker at møde nye mennesker og ikke mindst være en del af deres opvækst. Det bedste for mig er at få lov til at skabe minder for familier i de mest betydningsfulde øjeblikke. Der sker mange store begivenheder i alles liv, og dage som man gerne vil mindes og kunne kigge tilbage på. Via min erfaring og jeres behov, kan vi i samarbejde skab disse minder. 

Som altid, er det super ubehageligt som fotograf at være foran kameraet og så smide det op på sociale medier.. Dog vil jeg gerne vise og fortælle jer alle, hvem det egentlig er der står bag niloka og putte et ansigt på navnet! 

Defor får i her 3 facts om mig, som er personlige, sjove og nye! Så tag godt imod dem  

1. niloka og mig har fået en lille kaninmaskot! Han hedder Alfred og ligger konstant under mit skrivebord så lang han er! et par gange om dagen puffer han til mig under bordet og fortæller det er gulerod tid! Han er det hyggeligste væsen. ????#alfredtheninus ????

2. At få lov til at drive min virksomhed som jeg vil er et kæmpe mål for mig! Det er noget jeg altid har drømt om, og noget jeg er godt i gang med! Selvom det betyder lange arbejdstider, konstante udfordringer, og få kollegaer, så elsker jeg mit arbejde og ville ikke bytte det ud med noget andet! ????

3. Jeg er faktisk helt dansker! Selvom jeg igennem hele mit liv er blevet spurgt om, hvor jeg dog stammer fra (har hørt lige fra Marokko, Tyrkiet, Polen, Brasilien og meget mere) er jeg faktisk 100% dansker! Det har givet meget sjove oplevelser, og jeg tager det som et kompliment 

Jeg glæder mig til at møde jer! 

Læs mere
omomomom

1.

1.

Planlægning

Planlægning er et vigtig faktor for tryghed, oplevelse og ikke mindst forventninger. Jeg gør altid meget ud af at kunden er sikker på hvor, hvornår og hvad der skal forgå på et fotoshoot. Hvis man er i tvivl om noget, så tvivl ikke med at spørge en ekstra gang. 

2.

2.

Kommunikation

God kontakt og god kommunikation er essientielt for at jeg kan lære jer at kende. Det giver mig mulighed for at lave billeder, der passer til netop jer. Fortæl endelig, hvad i ønsker og hvilke ideer i har, det kommer der altid det bedste resultat ud af. 

3.

3.

Nye oplevelser

Hvor tit får man lov til at komme i et rigtig fototstudie? Jeg tilbyder en hyggelig og mindeværdig oplevelse, som ikke sker særlig tit. Det er noget i kan huske tilbage på, og fortælle om til jeres venner og familie. 

4.

4.

Minder

Vokser børnene hurtigt op? Hvordan var mor og fars reaktion på sangen til sølvbryllupet? Der sker mange mindeværdige ting i livet. Jeg er her for at fange disse øjeblikke på billeder, så i kan kigge tilbage på lykkelige stunder.