Hun fangede lynhurtigt vores datters interesse, og efter endt shoot havde vi et barn, der havde hygget sig så meget, at hun ikke ville med hjem igen
Nicoline fik mange rosende ord med på vejen fra vores gæster. De synes hun var fantastisk, en holdning vi er mere en enig i. Vi kan kun give Nicoline de varmeste anbefalinger herfra.
My 6-year-old daughter is a very shy person, but the fact that Nico was able to make connections with her (and my 2-year-old son) is just amazing. Our experience with Nico was very enjoyable, relaxing yet professional. I would highly recommend Nico!
Fantastisk kreativ og empatisk fotograf. Jeg hader at blive fotograferet, men Nicoline formår at skabe en tryg og kærlig stemning, så man slapper af og får nogle super billeder ud af det. Mine allervarmeste anbefalinger
Udover at have god sans for mad styling, så har Nicoline også stor flair for kontakt med mennesker, hvilket skabte nogle super gode billeder af både personale og gæster i restauranten.
Mathias Nyhuus
Burger Shack
Hun får simpelhen det bedste frem i folk - selv det vi ikke vidste var der! Fanger de små øjeblikke som vi selv ikke opdager er/var der. Har nu brugt Nicoline til flere opgaver, som hun har løst på fantastisk vis, med hendes empatiske væsen!

Lad os tage en snak

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at få taget de billeder, der ikke bliver lagt i glemmekassen.
Tak! Jeg har modtaget din besked!
Hov! Der skete en fejl.